Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Luoyang Zhongtai Industrial Co., Ltd.
Αρχική Σελίδα

Luoyang Zhongtai Industrial Co., Ltd.

Luoyang Zhongtai Industrial Co., Ltd.

1 2 3 4
Luoyang Zhongtai Industrial Co., Ltd. Luoyang Zhongtai Industrial Co., Ltd. Luoyang Zhongtai Industrial Co., Ltd. Luoyang Zhongtai Industrial Co., Ltd.
Co. βιομηχανιών Zhongtai Luoyang, ΕΠΕ Co. βιομηχανιών Zhongtai Luoyang, ΕΠΕ Co. βιομηχανιών Zhongtai Luoyang, ΕΠΕ Co. βιομηχανιών Zhongtai Luoyang, ΕΠΕ
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : ZTIC
Αριθμός Υπαλλήλων : 500~1000
Ετήσιες πωλήσεις : 80 million-100 million
Ιδρύθηκε Έτος : 1981
Εξαγωγή pc : 80% - 90%
Εισαγωγή
Ιστορία
Υπηρεσία
Η ομάδα μας

Co. βιομηχανιών Zhongtai Luoyang, ΕΠΕ. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1981 και τελείωσε την κοινή μεταρρύθμιση αποθεμάτων το 2005. Υπάρχουν οκτώ υποκαταστήματα και είναι ένα ανεξάρτητο νομικό πρόσωπο με τα προσόντα του λειτουργούντος εμπορίου εισαγωγών & εξαγωγής.

Κίνα Luoyang Zhongtai Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Με ένα κήπος-όπως βιομηχανικό πάρκο και σύγχρονες τυποποιημένες εγκαταστάσεις που καλύπτουν 80.000 τετραγωνικά μέτρα, ZTIC κατέχει τους προηγμένους εξοπλισμούς, τις τεχνολογίες και την ανίχνευση των μεθόδων. Μετά από περισσότερο από 30 έτη ανάπτυξης, η επιχείρηση έχει αναπτυχθεί κολλεκτιβοποιημένη με το σχεδιασμό προϊόντων, την κατασκευή, την εγκατάσταση και τις τεχνικές υπηρεσίες συνολικά. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν όλους τους εξοπλισμούς που χρησιμοποιούνται στη μεταλλεία, το τσιμέντο, τη μεταλλουργία, την κατασκευή καθώς επίσης και τα σχετικά εξαρτήματα με το μειωτή υψηλής δύναμης και τις μεγάλου μεγέθους ρίψεις & τα σφυρηλατημένα κομμάτια, κ.λπ.

 

Κίνα Luoyang Zhongtai Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

ZTIC έχει αποκτήσει την πιστοποίηση του ISO 9001:2008 της συμμόρφωσης της πιστοποίησης συστημάτων διαχείρισης, της επικύρωσης ασφάλειας προϊόντων ορυχείου, της αναγνώρισης για το σχέδιο ερευνώνⅡ τρόπου του BV στη Γαλλία, να εξαγάγει της πιστοποίησης των KY ηλεκτρικού εξοπλισμού, κ.λπ.
Η επιχείρηση έχει αποκτήσει επίσης «πλήρως το βραβείο επίτευξης ποιοτικής διαχείρισης», «top 50 τις επιχειρήσεις», «τη σημαντική καινοτόμο επιχείρηση Henan» και «τις ισχυρότερες επιχειρήσεις Henan» το 2010.

Κίνα Luoyang Zhongtai Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Η απόδοση ποιοτικών προϊόντων και η καλή φήμη, τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί στις mnay χώρες και τις περιοχές στον κόσμο, που περιλαμβάνει: Η Ρωσία, η Σερβία, η Αυστραλία, η Μογγολία, η Ινδονησία, το Μπανγκλαντές και άλλες χώρες, τα προϊόντα υπόκεινται μεγάλους σε έναν ευπρόσδεκτο και έναν έπαινο.

Κίνα Luoyang Zhongtai Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Luoyang Zhongtai Industrial Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. David

Τηλ.:: 86-18637916126

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)